woensdag 30 november 2011

Muzisch Project

Op school kregen we de opdracht om rond een kleuterverhaal een voorstelling te maken. We werden verdeeld in groepjes, ik zat in een groepje met Fleur, Ciska, Silke en Sara.

Samen hadden we beslist om te werken rond het boek 'Tommy en de torenhoge boterham'. Wanneer we allemaal het boek hadden doorlezen begonnen we te brainstormen. Hoe zouden we eraan beginnen? Wie zijn de personages? Hoe wordt onze achtergrond?
Maar we kwam eigenlijk vrij snel tot een conclusie. De titel zouden we veranderen: 'Kimmi en de torenhoge boterham' waarin ik de hoofdrol (Kimmi) mocht spelen.

Het verhaal speelt zich af in de keuken van Kimmi, ze heeft reuzenhonger en heeft zin in de hoogste en grootste boterham van de wereld. Op haar gemakje begint ze allerlei ingrediƫnten te zoeken voor haar boterham.
Dan kwam Ciski (Ciska) op bezoek en wou dolgraag Kimmi helpen, samen bouwden ze verder aan de boterham. Het was een echt teamwork!
Wanneer Ciski terug naar huis ging, kwam Floortje (Fleur) op bezoek.
De andere 2vriendinnetjes Suzette (Silke) en Saar (Sara) wouden ook graag eens op bezoek komen bij Kimmi. Onderweg naar haar huis besloten ze om bloemen te plukken.
Toen ze aankwamen was Kimmi zeer blij met de bloemen en stak ze in een vaas. Samen hielpen alle vriendinnen Kimmi bij het maken van die torenhoge boterham.
Toen de boterham klaar was, aten ze hem allemaal samen op.

Groetjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten